Klimaforum: Den globale matvaresituasjonen

Fredag 22. oktober setter Klimaforum søkelyset på den globale matvaressituasjsonen og hvilke utfordringer og muligheter dette gir for landbruket.

Bergen kommune, Bergen Næringsråd og Bjerknessenteret for klimaforskning inviterer til Klimaforum

Program

• Matkrisen - global trussel, lokale muligheter v/journalist Sjur Holsen, Bergens Tidende
  • Klimaendringer og utfordringer/muligheter for landbrukssektoren v/professor Helge Drange, Bjerknessenteret
  • Visjoner for det bynære landbruket v/byråd Lisbeth Iversen, Bergen kommune
  • Det skjer i Bergen - v/osteprodusent Jørn Hafslund

Tid og sted:

Fredag 22.oktober kl 0900 – 1130 med etterfølgende kortreist lunsj
Registrering og kaffe fra kl 8.30
Lunsj serveres kl 11.30
Bergen Næringsråd: Grand Selskapslokaler, Nedre Ole Bulls Plass

Påmelding innen torsdag 21.oktober her .

Velkommen til Klimaforum. Møtet er gratis og åpent for alle.

Klimaforum er et samarbeid mellom Bergen Næringsråd, Bjerknessenteret for klimaforskning og Bergen kommune. Les mer om klimaforum her .